Hirdetések június 2.

Évközi 13. vasárnap

1./ Ma, a hónap első vasárnapján, ½ 6-tól rózsafüzért imádkozunk, 6 órától pedig közös szentségimádást tartunk. Hétfőn Szent Tamás apostol ünnepe, kedden Portugáliai Szent Erzsébet, csütörtökön Goretti Szent Mária emléknapja lesz. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban. Pénteken, július hónap első péntekén, reggel is lesz szentmise, este 6 órától elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.   

2./ Különféle újságok, júliusi Adoremus és Szent Kereszt a szokott helyről megvásárolhatók.  

            3./ Az Ifi falka és a rákosfalvai Egyházközség – a 2020-as Budapesten megrendezendő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alkalmából – nyári fotó pályázatot hirdet iskoláskorú diákság részére. A fotópályázat jeligéje: „Nyáron ebben a templomban jártam.” Arra kérjük a pályázaton résztvevőket, hogy a nyaralás folyamán látogassanak meg egy-egy templomot, és készítsenek annak lehetőleg belsejéről (vagy külsejéről) 1-1 fotót.

A pályázat feltételei:

  • A pályázaton alsóstól végzős gimnazistáig várjuk a jelentkezőket, három korcsoportban: 1-4.osztály, 5-8.osztály, 9-12. osztály.
  • Egy pályázó maximum 3 db. különböző templomról készült fotóval pályázhat, az elkészült pályamunkákhoz feltüntetve a helyszínt.
  • A benyújtandó fotó mérete 13×18 cm.
  • A pályázókat kérjük, hogy pályamunkáikat névvel ellátott borítékban augusztus 20-ig adják le a templomban. A borítékra rá kell írni: „Nyáron ebben a templomban jártam.”

Ha kérdésetek adódna e-mailben az ifi.falka@gmail.com címre írhattok, vagy személyesen Hunyadvári Attilát keressétek meg.

Bizakodva várjuk a szebbnél szebb fotóitokat! Boldog és élményekben gazdag nyaralást kívánunk!

4./ A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus 2020. szeptember 13-20-ig kerül megrendezésre Budapesten. Kérem, hogy fogadják szeretettel egyházközségünk missziós küldötteit, és együttműködésükkel segítsék a méltó felkészülést az Eucharisztia 2020-as nemzetközi megünneplésére. Hunyadvári Attila, Vizy Sándor, Feith Ágota, Lukács Judit, Lukács András, Rozslay Zsuzsanna egyházközségünk missziós küldöttei. Folyamatos képzésben vesznek részt. Pünkösd utáni hétfőn, a karizmák ünnepén, vették át megbízó levelüket Bíboros főpásztorunktól és megkezdték szolgálatukat a kongresszus előkészítésére.

 

További bejegyzések