Hirdetések szeptember 3.

Évközi 22. vasárnap

1./ A hónap első vasárnapján ½ 6-tól rózsafüzért imádkozunk, 6 órától közös szentségimádást tartunk. Kedden Kalkuttai Szent Teréz emléknapja, csütörtökön a kassai vértanúk, pénteken Szűz Mária születése. Kisboldogasszony ünnepe lesz. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban.      

2./ Különféle újságok, valamint szeptemberi Adoremus és Szent Kereszt a szokott helyről megvásárolhatók. –  Az Egyházközségi levél néhány száma az első kis asztalról vihető.

3./ A fotó pályázatra még vasárnap estig lehet jelentkezni. Jövő vasárnap, 10-én, a diákmisén lesz az eredményhirdetés. 

4./ Plébániánk cserkészcsapata új őrsöt indít. Minden érdeklődőt szeretettel várunk. További információ a faliújságokon.

            5./ Kedden kezdjük el a templomi hitoktatást. A hirdetőtáblákon olvasható a beosztás. Ha lesz 15 jelentkező, – befejezett 8. osztály után – akkor indítok bérmálkozó csoportot is.

            6./ Szeptember 10-én tartjuk az első diákmisét, ekkor tartjuk a Veni Sancté-t, kérve a Szentlélek segítségét a tanévre.  

            7./ Templomunk szeptember 16-án részt vesz a Nyitott Templomok Fesztiválján. Ezen a napon éjfélig lesz nyitva a templom. Főbb programok: szentmise, Igali Csanád orgonakoncertje, szentségimádások, Napvilág együttes koncertje, templom bejárás, agapé. Mindenkit szeretettel várunk. Részletes program a honlapon és a hirdető táblákon.   

 

További bejegyzések