Hirdetések október 15.

Évközi 28. vasárnap

1./  Októberben naponta este 6 órától közösen imádkozzuk a rózsafüzért. Hétfőn Szent Hedvig, kedden Antiochiai Szent Ignác emléknapja, szerdán Szent Lukács evangélista ünnepe lesz. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban.     

  

2./ Különféle újságok, valamint Szent Kereszt a szokott helyről megvásárolhatók.   

            3./ A hirdetőtáblákon olvasható a templomi hittan beosztása. Ha lesz 15 jelentkező, – befejezett 8. osztály után – akkor indítok bérmálkozó csoportot is.

4./ 22-én, jövő vasárnap, az esti szentmise után, egyházzenei hangverseny lesz Barta Gergely zeneszerző orgonaműveiből. Közreműködik templomunk kórusa. Bővebb információ a hirdetőtáblákon olvasható.

            5./  Az Ifi Falka első kirándulása október 28-án lesz.  A kirándulás célpontja a Hegyes-tető, Julianus kilátó, bejárva Nagymaros és Zebegény között a Börzsöny egy különösen szép részét. Gyülekező ½ 9 és 9 óra között a Plébánia előtt. Mi kell a kiránduláshoz? Egész napi enni és inni való, diákigazolvány, BKV bérlet vagy 4 db vonaljegy, valamint 2000 Ft, ami a program költségeit fedezi. Jelentkezési határidő: 2017. október 21. szombat.

Bővebb információért írjatok email címünkre vagy keressétek személyesen Hunyadvári Attilát.

            6./ Jövő vasárnap a missziók javára történik az országos perselygyűjtés.

További bejegyzések