Hirdetés november 19.

Évközi 33. vasárnap

1./Kedden a Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban, szerdán Szent Cecília emléknapja. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban. Pénteken a vietnámi vértanúk emléknapja lesz.

2./ Különféle újságok, valamint Szent Kereszt és decemberi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók. Jövő évi naptárak és karácsonyi lapok a sekrestyében vásárolhatók.

3./ Hétfőtől tartós élelmiszergyűjtés lesz a plébánián. Hálásan fogadjuk a Testvérek adományait – irodaidőben –, hogy felajánlásaikkal szebbé tehessük a rászoruló testvérek Karácsonyát. Élelmiszer és pénzbeli támogatásukat előre is köszönjük.

         4./ Szombaton 9-től 1 óráig lesz egyházközségünk lelki napja, amellyel már készülünk az Eucharisztikus kongresszusra. Részletek a plakátokon és a szórólapon, amelyen az eucharisztikus ima is megtalálható.

A lelki nap szentségimádásával plébániánk is bekapcsolódik a Krisztus Király főünnepének előestéjére meghirdetett közös szentségimádásba.

Ehhez az interneten kell regisztrálni az iec2020.hu weboldalon, és bejelölni helyszínnek templomunkat. Aki ezt nem tudja megtenni, annak majd a lelki napon rögzítik az adatait, hogy mindenki név szerint is csatlakozzon az országos imához.  

         5./ Jövő vasárnap a diákmise után adventi koszorú-készítés lesz. Bővebb információ a plakátokon olvasható.

 

További bejegyzések