Hirdetések december 17.

Advent 3. vasárnap

1./  Hétfőtől szombatig, még hat alkalommal, reggel 6 órakor vannak az u.n. roráte-misék. Hívjuk és várjuk a Testvéreket. Szombaton este 6 órakor gyújtjuk meg az adventi koszorú negyedik gyertyáját.  

2./ Különféle újságok, valamint Szent Kereszt és januári Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók. Az Adoremus ára megváltozott, 580,- Ft-ba kerül. Jövő évi naptárak, karácsonyi lapok és még néhány adventi koszorú a főbejáratnál vásárolhatók. A sekrestyében vehetők át a jövő évi rózsafüzér titkok.

3./ Csütörtökön este 7 órakor kezdődik a szentségimádás, majd utána a virrasztás, amelybe bekapcsolódnak a családosok 21 órától 22 óráig gitáros énekekkel és elmélkedésekkel.

4./  A templom karácsonyi nagytakarítása 22-én, pénteken, a roráté után kezdődik. Már előre is köszönjük azoknak, akik ebben tudnak a segítségünkre lenni. 

 

         5./ Jövő vasárnap, 24-én, csak délelőtt lesznek szentmisék. Délután 4 órakor lesz a karácsonyi játék. Ezt megismételjük éjjel 11 órától az éjféli szentmise előtt. Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket. Karácsony 2 napján vasárnapi miserendet tartunk.

További bejegyzések