Hirdetések január 28.

Évközi 4. vasárnap

1./ Szerdán Bosco Szent János emléknapja lesz. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban. Pénteken, február hónap elsőpéntekén, reggel 7 órakor is lesz szentmise, este 6 órától elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát. Ez a nap egyben Urunk bemutatásának ünnepe, Gyertyaszentelő Boldogasszony napja is, az esti ½ 7-es szentmise elején tartjuk a gyertyaszentelést. Szombaton az esti szentmise és jövő vasárnap a szentmisék végén lesz a Balázs-áldás.   

2./ Különféle újságok, valamint Szent Kereszt és februári Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.

3./ Azoknak a gyerekeknek, akik iskolai hittanon vesznek részt és szeretnének májusban elsőáldozók lenni templomunkban, február 6-án lesz az első hittan este ½ 6-tól a hittanteremben. Vasárnapi szentmiséken és a hittanokon való részvétel a feltétele az elsőáldozásnak.

4./ Február 10-én (szombaton) egyházközségünk farsangi mulatságokat rendez.  Helyszín: Neumann János Számítástechnikai Szakgimnánium.

Délelőtt ½ 10-től ½ 12-ig szeretettel várjuk a gyerekeket és szüleiket jelmezversennyel, valamint vidám, táncos vetélkedőkkel, meglepetés ajándékkal.    

Este 6-tól 10-ig Gyertyafényes Farsangi Estre várunk szeretettel minden ifit és felnőttet. Az esti farsangra elővételben 500,- Ft. a belépő, a helyszínen pedig 1000,- Ft. Jegyek az irodában és a sekrestyében keddtől kaphatók.

         5./ Február 18-án, a ¾ 9-es diákmisén, a házasság-hete keretében, megáldom plébániánk házaspárjait. Szeretettek hívok mindenkit, hogy erősítsük meg a szentséget, amely összeköti a házaspárokat.

További bejegyzések