Hirdetések február 11.

Évközi 6. vasárnap

1./ Szerdán, hamvazószerda, megkezdődik a nagyböjti időszak. Reggel 7 órakor és este ½ 7-kor lesznek a szentmisék. A szentmisék alatt lesz a hamvazás. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban. Pénteken este 6 órától elmélkedjük végig Krisztus keresztútját.

2./ Különféle újságok, valamint Szent Kereszt és februári Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.

3./ Azoknak a gyerekeknek, akik iskolai hittanon vesznek részt és szeretnének májusban elsőáldozók lenni templomunkban, a hittan keddenként  este ½ 6-tól kezdődik a hittanteremben. Vasárnapi szentmiséken és a hittanokon való részvétel a feltétele az elsőáldozásnak.

4./ Hamvazószerdán és nagyböjt péntekein 14 éves kortól hústilalom van. Felső korhatár nincs. Hamvazószerda és nagypéntek szigorú böjti nap. A hústilalmon kívül, 18 éves kortól 60 éves korig háromszor lehet étkezni egyszeri jóllakással. 

         5./ Február 18-án, jövő vasárnap, a ¾ 9-es diákmisén, a házasság-hete keretében, megáldom plébániánk házaspárjait. Szeretettek hívok mindenkit, hogy erősítsük meg a szentséget, amely összeköti a házaspárokat.

         6./ Aki szeretne bekapcsolódni a lelki adoptációba, kérjük, február 28-ig iratkozzon fel.  

További bejegyzések