Hirdetések március 4.

Nagyböjt 3. vasárnap

1./ A múlt vasárnapi, katolikus iskolák számára történt gyűjtés eredményeként 90.000,- Ft-ot továbbítottunk a főegyházmegyének.

2./ Csütörtökön a virrasztó csoportnak találkozója lesz este 8 és 9 óra között. Ez alkalommal a virrasztás kivételesen este 9-kor kezdődik. Egyházközségünk családjai vezetik gitáros énekekkel és elmélkedésekkel 10 óráig. Pénteken este 6 órától a Szent István kórus és a Férfi Kör vezetésével elmélkedjük végig Krisztus keresztútját. Jövő vasárnap a 10 órakor kezdődő plébániai nagymise keretében lesz a betegek kenetének kiszolgáltatása. Aki szeretne részesülni ebben a szentségben, kérem, hogy a sekrestyében vagy az irodában iratkozzon fel.  Jövő vasárnap este ¾ 6-tól templomunk énekkara vesperást énekel.

fotó: nyomaban.hu

3./ Különféle újságok, valamint Szent Kereszt és márciusi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.

4./ Karitász csoport Jótékonysági vásárt tart jövő vasárnap ¼ 9-től délig.  Adományaikat (játék, háztartási eszközök, stb) kizárólag irodaidőben várjuk. Hétfőtől kezdve az irodai időben fogadjuk a Testvérek tartós-élelmiszer adományait. Természetesen még 11-én is, melyeket rászoruló társainknak osztunk ki még Húsvét előtt.

5./ Már előre hirdetem, hogy a nagyböjti lelkigyakorlat 19-én, 20-án és 21-én lesz az esti szentmisék keretében. A lelkigyakorlat vezetője Kiss Csaba solymári plébános. 

További bejegyzések