Hirdetések április 15.

Húsvét 3. vasárnap

1./ Hétfőn Szent Bernadett emléknapja lesz. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után 8 órától adorációs iskola, majd utána virrasztás lesz a templomban. 20-án, pénteken, az esti szentmise után Lak István „ A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyvének bemutatója lesz. A könyv ára 4000,- Ft. Ezen összeg felét a templom javára ajánlja a szerző. Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket. Jövő vasárnap az esti szentmise után orgona hangverseny lesz a templomban. Hívjuk és várjuk a Testvéreket.

2./ Különféle újságok, valamint Szent Kereszt a szokott helyről megvásárolhatók.

3./ A napközis, hittanos és családos táborról minden információ a hirdető táblákon olvasható.

         4./ Május 1-én az Egyházközségi Nap alkalmával a II. kerületben levő GERCSE kápolnához megyünk. Ez Pesthidegkút-ófalu mellett található.

Javasolt indulás az Örs vezér térről a Metróval legkésőbb 9 órakor a Széll Kálmán térig, onnan a 61-es villamossal Hűvösvölgy végállomásig. Tovább a 257, vagy 264, vagy 57, vagy 64-es busszal, Pesthidegkút-ófalu Templom utca (Kultúrkúria) megállónál kell leszállni. A megállóból jól látható a templom. 11 órakor kezdődik a szentmise és utána a májusi litánia. Ezután lehetőség nyílik a Klebelsberg Kunó emlékház megtekintésére, majd igény szerint a Gercse kápolnához lehet kirándulni. A kápolnához busszal, majd mintegy 20-25 perces gyaloglással lehet eljutni.  

Ez az információ a hirdető táblákon olvasható. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk. 

További bejegyzések