Hirdetések május 27.

Szentháromság vasárnapja

1./ Szerdán Szent István király ereklyéinek átvitelére emlékezünk. Csütörtökön este 6 órakor lesz az utolsó májusi litánia. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után 8 órától adorációs iskola, majd éjfélig virrasztás a templomban. Pénteken Szent Jusztinusz vértanú emléknapja. Ez a nap egyben június hónap első pénteke. Reggel 7 órakor is lesz szentmise. Este 6 órától elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.  Jövő vasárnap, Úrnapján, a 10 órakor kezdődő plébániai szentmise végén lesz az úrnapi körmenet.    

2./ Különféle újságok, valamint júniusi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.   –   A sekrestyében kapható Lak István: „A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyve. A könyv ára 4000,- Ft. Ezen összeg felét a templom javára ajánlja fel a szerző.

3./ A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus titkársága világméretű szentségimádást szervez, amelybe plébániánk is bekapcsolódik június 2-án, szombat délután 5 – 6-ig. Az imákkal, énekekkel vezetett egy óra első 15 perce a gyermekeké lesz. Hívjuk és várjuk a testvéreket, a családokat, a közösségeket, az imacsoportokat az előkészület e szép közös alkalmára.

4./ A különféle táborokról minden információ a hirdetőtáblákon olvasható.

További bejegyzések