Május 6. hirdetések

Húsvét 6. vasárnap

1./ A hónap első vasárnapja van. ½ 6-tól rózsafüzért imádkozunk, 6 órától pedig, mint május hónapban minden este, elénekeljük a Loretói litániát. Hétfőn Boldog Gizella, pénteken Boldog Salkaházi Sára emléknapja lesz. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után 8 órától adorációs iskola, majd utána virrasztás lesz a templomban éjfélig. 9-től 10-ig egyházközségünk családjai vezetik gitáros énekekkel és elmélkedésekkel. Jövő vasárnap az esti szentmisén templomunk énekkara énekel. A szentmise után vesperást énekelnek.

2./ Különféle újságok, valamint Szent Kereszt és májusi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.   –   A sekrestyében kapható Lak István: „A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyve. A könyv ára 4000,- Ft. Ezen összeg felét a templom javára ajánlja fel a szerző.

3./ A napközis, hittanos és családos táborról minden információ a hirdető táblákon olvasható.

         4./ Május 19-én, szombaton, kirándulást szervez az IFI Falka Nagy-szénáshoz. Találkozás reggel 9 és ¼ 10 között a plébánia előtt. Visszaérkezés délután 4 és ½ 5 között a plébániához. Jelentkezni május 13-ig lehet.

         5./ Május 27-én, vasárnap, jótékonysági sütemény vásárt szervez az IFI FALKA a nyári gyermek táborok számára. Bővebb információ Hunyadvári Attilánál.

         6./ Kirándulj a kispapoddal. Nyáron hetente van erre lehetőség. Bővebb információ a hirdetőtáblán olvasható.

 

További bejegyzések