Hirdetések június 3.

Úrnapja

1./ A hónap első vasárnapja van. ½ 6-tól rózsafüzért imádkozunk, 6 órától pedig közös szentségimádást tartunk. Kedden Szent Bonifác emléknapja. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után 8 órától a szentségimádás iskolájának következő alkalma, majd éjfélig virrasztás a templomban. Pénteken Jézus Szíve ünnepe. Este 6 órától elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát. Szombaton az esti szentmise után orgona hangverseny lesz a templomban. A hirdetőtáblákon olvashatók a részletek.

 

2./ Különféle újságok, valamint júniusi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.   –   A sekrestyében kapható Lak István: „A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyve. A könyv ára 4000,- Ft. Ezen összeg felét a templom javára ajánlja fel a szerző.   –    Az Eucharisztikus Kongresszus előkészületeihez kapcsolódóan 6 plébánia missziós-küldöttjeinek szerkesztésében, elkészült a NEKtár újság 2. száma. Ingyenesen elvihető az első kis asztalról. Az újság minden korosztályt megszólít.

         3./ Az IFI falka köszöni a Testvérek nagylelkű adományait, valamint a süteményekkel a sikerükhöz hozzájáruló Édesanyák és Lányok kemény munkát. A múlt vasárnap tartott süteményvásár eredményeképp 116.165,- Ft. gyűlt össze a nyári gyerek táborok javára.

További bejegyzések