Hirdetések augusztus 12.

Évközi 19. vasárnap

1./  Hétfőn Boldog XI. Ince pápa emléknapja, szerdán Szűz Mária mennybevételének napja, Nagyboldogasszony parancsolt ünnepe. Reggel ½ 8-kor és este ½ 7-kor lesznek a szentmisék; 6 órától elimádkozzuk a Lorettói litániát. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig.

2./ Különféle újságok, augusztusi Adoremus, valamint a Szent Kereszt legújabb száma 300,- Ft-os áron a szokott helyről megvásárolhatók.   –   A sekrestyében kapható Lak István: „A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyve. A könyv ára 4000,- Ft. Ezen összeg felét a templom javára ajánlja fel a szerző.   –   A főkapunál a Szent Kereszt újság régebbi számai akciós áron vásárolható.

3./  Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket augusztus 20-án templomunk búcsújának ünnepi szentmiséjére. A szentmise után megemlékezünk az Élő Rózsafüzér 6. évfordulójáról. Lesz közös ebéd, továbbá kvíz, gyerek programok, beszélgetések az Eucharisztikus Kongresszusól. Ebédjegyek a sekrestyében és az irodában vásárolhatók 500 Ft-os áron. Részletek a plakáton és a honlapon.

 

További bejegyzések