Hirdetések augusztus 26.

Évközi 21. vasárnap

1./ A 10 órakor kezdődő szentmise végén lesz az eucharisztikus kvízjátékunk eredményhirdetése. Várjuk mindazokat, akik részt vettek a játékban. Este 9 órakor a Mária rádióban az Életforrása című műsorban a Nektár újság szerkesztőivel lesz interjú. Plébániánk missziós küldötteit Lukács Judit képviseli. Hétfőn Szent Mónika, kedden Szent Ágoston, szerdán Keresztelő Szent János vértanúságának emléknapja lesz. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. A virrasztás első órájában imádkozunk a tanévet kezdő diákokért, szüleikért és nevelőikért.

2./ Különféle újságok, valamint szeptemberi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók. A Keresztény Élet dupla szám, 380,- Ft. az ára.   –   A sekrestyében kapható Lak István: „A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyve.   –   A főkapunál a Szent Kereszt újság régebbi számai akciós áron vásárolhatók.

3./ Idén lejár Egyházközségünk Képviselő Testületének a megbízatása. Új Testületet kell választanunk a következő 5 évre. Várunk: minden templomunkba járó, 75 évnél fiatalabb Testvérünket, aki Egyházközségünk munkájában, az új Testület tagjaként szeretne bekapcsolódni.   –   Jelentkezni lehet szeptember 9-ig,: egy néhány mondatos önéletrajzzal és a szakterület megjelölésével, amiben dolgozni szeretne (lelkiségi, gazdasági, műszaki, stb).   –   Az aláírt jelentkezéseket a sekrestyében vagy az irodában lehet leadni.

4./ Szeptember 9-én, két hét múlva, tartjuk a Veni Sanctét a ¾ 9-kor kezdődő diákmisén. 11-én, kedden, elkezdődik a templomi hitoktatás, melynek beosztása a hirdetőtáblákon olvasható.

További bejegyzések