Hirdetések augusztus 5.

Évközi 18. vasárnap

1./  Hétfőn Urunk színeváltozásának ünnepe, szerdán Szent Domonkos emléknapja, csütörtökön Edith Stein ünnepe. Az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. Este 9 órától 10-ig plébániánk családjai vezetik a virrasztást elmélkedésekkel és gitáros énekekkel.   Pénteken Szent Lőrinc diákonus ünnepe lesz.

2./ Különféle újságok, augusztusi Adoremus, valamint a Szent Kereszt legújabb száma 300,- Ft-os áron a szokott helyről megvásárolhatók.   –   A sekrestyében kapható Lak István: „A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyve. A könyv ára 4000,- Ft. Ezen összeg felét a templom javára ajánlja fel a szerző.   –   A főkapunál a Szent Kereszt újság régebbi számai akciós áron vásárolható.

3./  Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket augusztus 20-án templomunk búcsújának ünnepi szentmiséjére. A szentmise után megemlékezünk az Élő Rózsafüzér 6. évfordulójáról. Lesz közös ebéd, továbbá kvíz, gyerek programok, beszélgetések az Eucharisztikus Kongresszusról. Ebédjegyek a sekrestyében és az irodában vásárolhatók 500 Ft-os áron. Részletek a plakáton és a honlapon.

 

További bejegyzések