Hirdetés szeptember 23.

Évközi 25. vasárnap

1./ Hétfőn Szent Gellért püspök ünnepe, csütörtökön Szent Vince emléknapja. Az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig.

2./ Különféle újságok, valamint októberi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.   –   A sekrestyében kapható Lak István: „A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyve.   –   A főkapunál a Szent Kereszt újság régebbi számai akciós áron vásárolhatók.   –   A kis asztalról lehet vinni a NEKtár újság 3. számát.

3./ Idén lejár Egyházközségünk Képviselő Testületének a megbízatása. Új Testületet kell választanunk a következő 5 évre. Várunk: minden templomunkba járó, 75 évnél fiatalabb Testvérünket, aki Egyházközségünk munkájában, az új Testület tagjaként szeretne bekapcsolódni.   –   Jelentkezni egy néhány mondatos önéletrajzzal és a szakterület megjelölésével, amiben dolgozni szeretne (lelkiségi, gazdasági, műszaki, stb).   –   Az aláírt jelentkezéseket a sekrestyében vagy az irodában lehet leadni.

4./ Már két hete elkezdődött a templomi hitoktatás, melynek beosztása a hirdetőtáblákon olvasható.

         5./ Plébániánk Baba-mama hittan csoportja szeretettel várja, a gyermeket váró, vagy a gyermekükkel otthon levő édesanyákat, keddenként 9 és 11 óra között a hittan teremben.

További bejegyzések