Hirdetések szeptember 3.

Évközi 22. vasárnap

1./ Hétfőn Nagy Szent Gergely pápa, szerdán Kalkuttai Teréz anya emléknapja. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjjel 11-ig. Pénteken a Kassai vértanúk ünnepe lesz. Ez a nap egyben szeptember hónap első pénteke. Reggel 7 órakor is lesz szentmise, este 6 órától elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

2./ Különféle újságok, valamint szeptemberi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.   –   A sekrestyében kapható Lak István: „A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyve.   –   A főkapunál a Szent Kereszt újság régebbi számai akciós áron vásárolhatók.

3./ Idén lejár Egyházközségünk Képviselő Testületének a megbízatása. Új Testületet kell választanunk a következő 5 évre. Várunk: minden templomunkba járó, 75 évnél fiatalabb Testvérünket, aki Egyházközségünk munkájában, az új Testület tagjaként szeretne bekapcsolódni.   –   Jelentkezni lehet szeptember 9-ig,: egy néhány mondatos önéletrajzzal és a szakterület megjelölésével, amiben dolgozni szeretne (lelkiségi, gazdasági, műszaki, stb).   –   Az aláírt jelentkezéseket a sekrestyében vagy az irodában lehet leadni.

4./ Jövő vasárnap tartjuk a Veni Sanctét a ¾ 9-kor kezdődő diákmisén. 11-én, kedden, elkezdődik a templomi hitoktatás, melynek beosztása a hirdetőtáblákon olvasható.

További bejegyzések