Hirdetések szeptember

1./ Szerdán Szűz Mária szent neve, csütörtökön Aranyszájú Szent János emléknapja lesz. Az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. 8-tól 9 óráig plébániánk családjai vezetik a virrasztást elmélkedésekkel és gitáros énekekkel. Pénteken Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe lesz.

2./ Különféle újságok, valamint szeptemberi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.   –   A sekrestyében kapható Lak István: „A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyve.   –   A főkapunál a Szent Kereszt újság régebbi számai akciós áron vásárolhatók.

3./ Idén lejár Egyházközségünk Képviselő Testületének a megbízatása. Új Testületet kell választanunk a következő 5 évre. Várunk: minden templomunkba járó, 75 évnél fiatalabb Testvérünket, aki Egyházközségünk munkájában, az új Testület tagjaként szeretne bekapcsolódni.   –   Jelentkezni lehet szeptember 9-ig,: egy néhány mondatos önéletrajzzal és a szakterület megjelölésével, amiben dolgozni szeretne (lelkiségi, gazdasági, műszaki, stb).   –   Az aláírt jelentkezéseket a sekrestyében vagy az irodában lehet leadni.

4./ Kedden, elkezdődik a templomi hitoktatás, melynek beosztása a hirdetőtáblákon olvasható. Az óvodás hittan időpontja megváltozott.

További bejegyzések