Hirdetések október 7.

Évközi 27. vasárnap

1./ A hónap elsővasárnapja van. ½ 6-tól lesz a közös szentségimádás, 6 órától imádkozzuk a rózsafüzért. Hétfőn Magyarok Nagyasszonya főünnep, csütörtökön Szent XXIII. János pápa emléknapja. Az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. A virrasztást 21 órától 22 óráig plébániánk családjai vezetik elmélkedésekkel és gitáros énekekkel.

2./ Október hónap minden napján este 6 órától közösen imádkozzuk a rózsafüzért.

3./ Különféle újságok, valamint októberi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.   –   A sekrestyében kapható Lak István: „A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyve.   –   A főkapunál a Szent Kereszt újság régebbi számai akciós áron vásárolhatók.   –   A kis asztalról lehet vinni a NEKtár újság 3. számát.

4./ Hétfőn és szerdán hívjuk a testvéreket a reggeli szentmise után kezdődő csendes szentségimádásra.

5./ A templomi hitoktatás beosztása a hirdetőtáblákon olvasható.

         6./ Plébániánk Baba-mama hittan csoportja szeretettel várja, a gyermeket váró, vagy a gyermekükkel otthon levő édesanyákat, keddenként 9 és 11 óra között a hittan teremben.

         7./ Egyházközségünk volt ministránsvezetőjének, Hodászi Gábornak, aki az Esztergomi Szeminárium 2. éves hallgatója, beöltözése Krisztus Király ünnepén, november 25-én lesz. Közösen utazhatunk egy bérelt busszal. Előzetes kalkuláció szerint ennek költsége 1800,- Ft. Jelentkezni az irodában vagy a sekrestyében lehet október 15-ig.

További bejegyzések