Hirdetések szeptember 30.

Évközi 26. vasárnap

1./ Hétfőn Kis Szent Teréz, kedden a Szent Őrzőangyalok, csütörtökön Assisi Szent Ferenc emléknapja. Az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. Pénteken október hónap elsőpéntekén reggel 7 órakor is lesz szentmise.

 

2./ Október hónap minden napján este 6 órától közösen imádkozzuk a rózsafüzért.

3./ Különféle újságok, valamint októberi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.   –   A sekrestyében kapható Lak István: „A tövises tarlóktól a hangoskönyvekig” című könyve.   –   A főkapunál a Szent Kereszt újság régebbi számai akciós áron vásárolhatók.   –   A kis asztalról lehet vinni a NEKtár újság 3. számát.

4./ Hétfőn és szerdán hívjuk a testvéreket a reggeli szentmise után kezdődő csendes szentségimádásra.

5./ Idén lejár Egyházközségünk Képviselő Testületének a megbízatása. Új Testületet kell választanunk a következő 5 évre. Várunk: minden templomunkba járó, 75 évnél fiatalabb Testvérünket, aki Egyházközségünk munkájában, az új Testület tagjaként szeretne bekapcsolódni.   –   Jelentkezni egy néhány mondatos önéletrajzzal és a szakterület megjelölésével, amiben dolgozni szeretne (lelkiségi, gazdasági, műszaki, stb).   –   Az aláírt jelentkezéseket a sekrestyében vagy az irodában lehet leadni.

6./ A templomi hitoktatás beosztása a hirdetőtáblákon olvasható.

         7./ Plébániánk Baba-mama hittan csoportja szeretettel várja, a gyermeket váró, vagy a gyermekükkel otthon levő édesanyákat, keddenként 9 és 11 óra között a hittan teremben.

         8./ Egyházközségünk volt ministránsvezetőjének, Hodászi Gábornak, aki az Esztergomi Szeminárium 2. éves hallgatója, beöltözése Krisztus Király ünnepén, november 25-én lesz. Közösen utazhatunk egy bérelt busszal. Előzetes kalkuláció szerint ennek költsége 1800,- Ft. Jelentkezni az irodában vagy a sekrestyében lehet október 15-ig.

További bejegyzések