Hirdetések november 18.

Évközi 33. vasárnap

1./ Hétfőn Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe, szerdán a Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban, csütörtökön pedig Szent Cecília emléknapja lesz. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig.

2./ Különféle újságok és decemberi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.

3./ Hétfőn és szerdán hívjuk a testvéreket a reggeli szentmise után kezdődő csendes szentségimádásra.

4./ Jövő évi naptárak, karácsonyi lapok kaphatók a sekrestyében.

5./ Már az Egyházközségi levélben olvashattuk, hogy világméretű szentségimádás lesz az Eucharisztikus Kongresszus előkészületeként november 24-én, szombaton, délután 5 órától, amelyhez templomunk is csatlakozik. A szentségimádási órát a gyerekek kezdik, ezt a családi közösség összeállítása követi imákkal, énekekkel. Hívjuk és várjuk a Testvéreket, hogy méltó módon tudjunk kapcsolódni a közös imához.

6./ Az Egyházközségi levél lapzártája december 16- án este lesz.

7./  Készítsük el közösen saját adventi koszorúnkat,  november 30-án, pénteken, délután 5 órától a plébánián. Szeretettel várunk mindenkit: gyerekeket, felnőtteket, korábban születetteket. Részletek a plakáton. –  Adventi lelkigyakorlatra hívjuk és várjuk a testvéreket december 1-én – szombaton – délután 4 órától. Michels Antal atya, a Horváth Mihály téri templom plébánosa tartja. A lelkigyakorlat után 6 órától meggyújtjuk az adventi koszorú első gyertyáját. Készüljünk idén is közösen Urunk születésének ünnepére! Az agapéhoz szeretettel fogadunk finomságokat. – December 2-án délután 4 órától Mikulás-műsor lesz.

További bejegyzések