Hirdetések

Évközi 7. vasárnap

1./Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. Pénteken, március hónap elsőpéntekén, reggel 7 órakor is lesz szentmise, este 6 órától elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

2./  Különféle újságok és márciusi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.

3./ A lelki adoptációra március 15-ig lehet jelentkezni. Kérjük, hogy a sekrestyében levő jelentkezési lapra iratkozzanak fel. 

4./ Zarándokút indul Medjugorjéba 2019. április 21-től 27-ig Kemenes Gábor atya vezetésével. Indulás húsvét hétfőn az esti órákban! A Szentlélek szeminárium kegyelmeiért hálaadásként szeretnénk a rákosfalvai hívekkel közösen ehhez csatlakozni. Részletek a hirdetőtáblákon olvashatók.

A rákosfalváról induló zarándokok között lesznek olyanok is, akik már jártak Medjugorjéban és elmondásuk szerint az ott bőségese megtapasztalt lelki élmények és kapott kegyelmek megújításának vágyával térnek oda vissza, de természetesen mindenben segítségükre lesznek azoknak, akik első ízben zarándokolnak.

Érdeklődni és jelentkezni estig lehet, a vasárnapi 10 órai és az esti ½ 7-es szentmisék után a sekrestyében Rozslay Zsuzsannánál vagy Ulbrich Katalinnál.   

További bejegyzések