Hirdetések február 3.

Évközi 4. vasárnap

1./A hónap első vasárnapja van. ½ 6-tól rózsafüzért imádkozunk, 6 órától közös szentségimádást tartunk.   Kedden Szent Ágota, szerdán a japán vértanúk emléknapja lesz. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. Hívjuk és várjuk a Testvéreket. Az éjszaka folyamán bármikor be lehet kapcsolódni a virrasztásba, akár egy félórára is.

2./  Különféle újságok és februári Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.

                3./ Jövő vasárnap, 10-én, 1/4 9-től 12-ig vásárt rendez a Karitász csoport adomány ellenében templomunk hittantermében. Márkás új termékeket, gyerek (újszülöttől) és felnőtt ruhaneműk (46-48 méretig), cipők, játékok, háztartási cikkeket kínálnak. A befolyt adományt az egyházközségi rászorulóink megsegítésére fordítják. Szeretettel hívunk Mindenkit.

4./ Két hét múlva, 17-én, ½ 8-tól a 10-es szentmise végéig saját kezűleg készített gyöngy-ékszerek: karkötők, nyakláncok árusítása lesz a főbejáratnál.  

5./ Plébániánk idén február 23-án, szombaton rendezi farsangi mulatságait az Álmos Vezér Általános Iskola és Gimnáziumban, a templommal szemben.

A gyerekeket délelőtt fél 10-től várjuk jelmezversennyel, vidám játékokkal és meglepetés ajándékkal. A belépés ingyenes!

Fél 7-kor kezdődik az esti mulatság, melyen finom vacsorával, süti versennyel, mókás vetélkedőkkel, tánccal és meglepetés produkciókkal vigadunk együtt. Meghívók 1000 Ft-os áron kaphatók az irodában és a Bíró házaspárnál. A helyszínen 2000 Ft. 25 év alatt vagy 3 fő fölött kedvezményes a belépés.

További bejegyzések