Hirdetések március 24.

Nagyböjt 3. vasárnap

1./ Hétfőn Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe lesz. Este  18.30-kor is lesz szentmise, ahol akik a Lelki Adoptációra jelentkeztek tesznek fogadalmat.   Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. Pénteken este 6 órától tartjuk a keresztutat. Jövő vasárnap a 10 órakor kezdődő plébániai nagymise keretében szolgáltatom ki idős, beteg testvéreinknek a betegek szentségét. Kérem, hogy az irodában illetve a sekrestyében iratkozzanak fel, akik részesülni szeretnének ebben a szentségben.

2./  Különféle újságok és áprilisi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók. 

3./ Az Ifi Falka 2019-ben is megszervezi templomunk napközis táborát 2019. június 17-21 között. Jelentkezési határidő: 2019. május 31. Ajánlott korosztály: 7-8 éves kortól. Jelentkezni lehet személyesen Hunyadvári Attilánál az ifi.falka@gmail.com email címen.”

4./ Péntek, szombat és vasárnap (29, 30 és 31) este a ½ 7-es szentmise keretében lesz a nagyböjti lelkigyakorlatunk, melyet Kocsis István atya tart. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit.

5./ A Karitász csoport az Országos tartós élelmiszergyűjtés keretében március 24-31-ig köszönettel fogadja az adományokat, melyeket rászoruló társainknak osztjunk ki még Húsvét előtt.

További bejegyzések