Hirdetések április 28.

Húsvét 2. vasárnapja 

1./Kedden Szent Adalbert püspök és vértanú, a Főegyházmegye védőszentjének ünnepe. Május hónapban, szerdától kezdve, minden este 6 órától a Lorettói litánia éneklésével köszöntjük égi édesanyánkat. Csütörtökön Szent Atanáz püspök emléknapja. Az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. Pénteken Szent Fülöp és Jakab apostolok ünnepe. Ez a nap egyben május hónap elsőpénteke, reggel 7 órakor is lesz szentmise.

2./ Szerdán, május 1-én, az Egyházközségi Nap keretében Vácrátótra kirándulunk. A Nyugati pályaudvarról 9 órakor induló vonattal lehet utazni, ami valamivel 10 óra után érkezik Vácrátótra. 11 órakor lesz a szentmise a Szentháromság templomban. Majd utána megtartjuk az első májusi litániát is. Utána közös együttlét, majd megtekintjük az arborétumot. Bővebb információ a hirdetőtáblákon olvasható. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.    

3./  Májusi Adoremus a szokott helyről megvásárolható.    

4./ Az Ifi Falka 2019-ben is megszervezi templomunk napközis táborát 2019. június 17-21 között. Jelentkezési határidő: 2019. május 31. Ajánlott korosztály: 7-8 éves kortól. Jelentkezni lehet személyesen Hunyadvári Attilánál az ifi.falka@gmail.com email címen.”

5./ A vasárnap esti szentmisék után vesperást éneklünk, amelyhez a hívek is csatlakozhatnak, a kották a kis asztalon találhatók. Hívjuk és várjuk a testvéreket az Egyház közös imádságára.

További bejegyzések