Hirdetések április 7.

Nagyböjt 5. vasárnap

1./ A hónap első vasárnapja van. ½ 6-tól rózsafüzért imádkozunk, 6 órától közös szentségimádást tartunk. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. Pénteken este 6 órától tartjuk a keresztutat a templom körül elhelyezett kereszteknél. Kérjük a Testvéreket, hogy aki részt kíván ezen venni, az a plébánia bejárata előtti bejáratnál gyülekezzen. Aki nem tud kijönni, a templomban is hallgathatja a keresztutat. Jövő vasárnap, virágvasárnap. A 10 órakor kezdődő plébániai nagymise elején tartjuk a körmenetet Jézus Jeruzsálembe való bevonulása emlékére.

2./  Különféle újságok és áprilisi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók. 

3./ Az Ifi Falka 2019-ben is megszervezi templomunk napközis táborát 2019. június 17-21 között. Jelentkezési határidő: 2019. május 31. Ajánlott korosztály: 7-8 éves kortól. Jelentkezni lehet személyesen Hunyadvári Attilánál az ifi.falka@gmail.com email címen.”

4./ A vasárnap esti szentmisék után vesperást éneklünk, amelyhez a hívek is csatlakozhatnak, a kották a kis asztalon találhatók. Hívjuk és várjuk a testvéreket az Egyház közös imádságára.

5./ Már előre hirdetem, hogy a templom húsvéti nagytakarítását nagyszerdán, 17-én, a reggeli szentmise után kezdjük.

További bejegyzések