Virágvasárnap hirdetések

Virágvasárnap

1./ A múlt vasárnapi, a Szentföld javára történt perselygyűjtés eredményeként, 65.000 Ft-ot továbbítottunk a Főegyházmegyének.

2./  Különféle újságok és áprilisi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók. 

3./ Az Ifi Falka 2019-ben is megszervezi templomunk napközis táborát  2019. június 17-21 között. Jelentkezési határidő: 2019. május 31. Ajánlott korosztály: 7-8 éves kortól. Jelentkezni lehet személyesen Hunyadvári Attilánál az ifi.falka@gmail.com email címen.”

4./ A vasárnap esti szentmisék után vesperást éneklünk, amelyhez a hívek is csatlakozhatnak, a kották a kis asztalon találhatók. Hívjuk és várjuk a testvéreket az Egyház közös imádságára.

5./ Szerdán a reggeli szentmise után kezdjük a templom húsvéti nagytakarítását. Szeretettel várunk mindenkit, fiatalt és idősebbet, akik segíteni szeretnének és tudnának.

6./ Nagycsütörtökön este ½ 7-kor kezdődik a szentmise az Utolsó Vacsora emlékére. A szertartás után ünnepi virrasztás lesz a templomban éjfélig, amelyet most plébániai közösségek vezetnek. A részletek a hirdetőtáblákon olvashatók.  Nagypéntek szigorú böjti nap. 18 éves kortól 60 éves korig háromszor lehet étkezni, egyszeri jóllakással. 14 éves kortól nagyböjt pénteken tilos a hús fogyasztása. Délután 3 órakor tartjuk a keresztutat. Este ½ 7-kor kezdődik a szertartás. Nagyszombaton reggel 7 órakor nyitom a templomot. A szentsírnál napközben egyénileg imádkozunk. A húsvéti vigilia szertartása este ½ 7-kor kezdődik.

 

További bejegyzések