Hirdetések június 16.

Szentháromság vasárnapja 

1./Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. Pénteken Gonzága Szent Alajos emléknapja lesz. Szombaton a világméretű szentségimádáshoz kapcsolódik plébániánk is, készülve a jövő évi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket a délután 5 órakor kezdődő, a Rózsakert Családközösség által vezetett szentségimádásra, és az azt követő szombati litániára és szentmisére. További részletek a hirdetőtáblákon és a padokról elvihető szórólapokon olvashatók. Jövő vasárnap a 10 órakor kezdődő plébániai nagymise után tartjuk az úrnapi körmenetet.

2./  Különféle újságok, Szent Kereszt és júniusi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.

3./ A vasárnap esti szentmisék után vesperást éneklünk, amelyhez a hívek is csatlakozhatnak, a kották a kis asztalon találhatók. Hívjuk és várjuk a testvéreket az Egyház közös imádságára.

4./ Az Ifi Falka nevében köszönjük szépen a kedves Testvérek nagylelkű adományait, amelyből összesen 101 000 Ft-ot gyűjtöttünk össze a napközis tábor javára. Egyúttal köszönjük az anyukáknak és segítőknek is az egész napos munkát, akik finom süteményeikkel és lelkes munkájukkal segítették a gyűjtést.

5./ Péntektől vasárnapig a Regnum templomban lesz a missziós kereszt. Ezzel kapcsolatban bővebb információ a hirdetőtáblákon olvasható.

6./ Jövő vasárnap a szentmisék alatt az u.n. „Péter-fillér” gyűjtés lesz. 

 

További bejegyzések