Hirdetések június 6.

Pünkösd

1./ Csütörtökön Páduai Szent Antal emléknapja lesz. Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz a templomban éjfélig. 8 és 9 óra között plébániánk családjai vezetik a virrasztást elmélkedésekkel és gitáros énekekkel. Pénteken a mi Urunk, Jézus Krisztus, az örök főpap ünnepe lesz. Jövő vasárnap a ¾ 9-es diákmisén tartjuk a Te Deum–ot, a tanévvégi hálaadást. Hívjuk és várjuk a gyerekeket. Ezen a szentmisén lesz a ministráns avatás is.      

2./  Különféle újságok, Szent Kereszt és júniusi Adoremus a szokott helyről megvásárolható. Megjelent az Egyházközségi levél pünkösdi száma. Az első kis asztalról lehet vinni.    

3./ A vasárnap esti szentmisék után vesperást éneklünk, amelyhez a hívek is csatlakozhatnak, a kották a kis asztalon találhatók. Hívjuk és várjuk a testvéreket az Egyház közös imádságára.

4./ Plébániánk is csatlakozik az Úrnapja előtti szombaton, június 22-én, a világméretű szentségimádáshoz, készülve a jövő évi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket a 17 órakor kezdődő vezetett szentségimádásra és az azt követő szombati litániára és szentmisére. További részletek a hirdetőtáblákon és a padokról elvihető szórólapokon olvashatók.

További bejegyzések