Templomunk hirdetései

Évközi 30. vasárnap

1./ A múlt vasárnapi gyűjtés eredményeként 50.000,-Ft-ot továbbítottunk a Főegyházmegyének.

2./  Hétfőn Szent Simon és Júdás-Tádé apostolok ünnepe lesz. Csütörtökön az esti szentmise már Mindenszentek ünnepéről lesz. Utána szentségimádás majd virrasztás a templomban éjfélig. Szeretettel hívjuk a testvéreket, akár negyed órára is csatlakozhatnak. Pénteken, Mindenszentek parancsolt ünnepén reggel ½ 8-kor és este ½ 7-kor lesznek a szentmisék. Este 6 órától elimádkozzuk a mindenszentek litániáját. A szentmise után tartjuk a halottak esti ájtatosságot.   Szombaton, Halottak napján reggel 7 órakor is lesz szentmise. Az esti szentmise már a 31. évközi vasárnapról lesz.

3./  Csak a szenvedő lelkek javára fordítható teljes búcsút nyerhet az a hívő: – aki november 1 és 8 között áhítatos lélekkel temetőt látogat és imádkozik az elhunytakért; – aki Mindenszentek napján és Halottak napján meglátogat egy templomot, és ott egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet elimádkozik    

4./  Különféle újságok és októberi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.   –   Elkészült a NEKtár újság leújabb száma a kis asztalról és bejáratoktól elvihető.     

5./ Október 31-től november 6-ig lesz egész nap nyitva az urnatemető. Várjuk azok jelentkezését, akik tudnának temetői ügyeletet vállalni. A sekrestyében illetve az irodában lehet feliratkozni.

6./ Ahogy múlt vasárnap hirdettem 2 órától a templomkert takarítására várjuk a kedves Testvéreket.

 

További bejegyzések