November 10. hirdetések

Évközi 32. vasárnap

1./  Hétfőn Tours-i Szent Márton, kedden Szent Jozafát püspök, szerdán a magyar szentek és boldogok emléknapja.  Csütörtökönként az esti szentmise és szentségimádás után novemberben is folytatódik a virrasztás 8 órától éjfélig. A részletes program a hirdetőtáblákon olvasható. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket, akár egy félórára is. Imádkozzunk együtt mindazokért, akik ránk vannak bízva, családtagjainkért, szeretteinkért engeszteljünk azokért, akik még távol vannak Istentől.

2./ Az elmúlt héten folytatódott a templomi hitoktatás. Péntekenként ¼ 5-től kezdődik az óvodás és az első osztályos hittan.

3./  Különféle újságok és novemberi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.   –   Az Egyházközségi levél legújabb száma az első kisasztalról elvihető.

4./ Karitász csoportunk őszi tartós élelmiszer, tisztitószer gyűjtést tart hétfőtől (11-től 17-ig). Az adományokat irodaidőben tudjuk átvenni. Felajánlásaikat előre is köszönjük. 

5./ 16-án, szombaton, ½ 4-kor filmvetítés lesz a hittanteremben. A film címe: válaszút. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.  

6./ Jövő vasárnap a szentmisék alatt a Karitász javára történik a perselygyűjtés.

 

További bejegyzések