Hirdetések január 26.

Évközi 3. vasárnap

1./ Kedden Aquinói Szent Tamás, pénteken Bosco Szent János  emléknapja lesz. Jövő vasárnap – Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén – a 10 órakor kezdődő plébániai nagymise elején tartjuk a gyertyaszentelést.

2./ Csütörtökön az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz éjfélig, amelynek első órájában 8-9 óráig taizei imaórát tartunk sok szép énekkel, kórusunk tagjainak közreműködésével.. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket, hogy kapcsolódjanak be  a könnyen megtanulható, szép énekes imákba.

3./ Február 1-én, szombaton, ½ 4-kor filmvetítés lesz a hittanteremben. A film címe: Joni. Minsdenkit szeretettel várunk.

4./ Már megindult a regisztráció az Eucharisztikus Kongresszusra. A szervezők nyomatékosan kérik, hogy aki csak teheti elektronikus levélben, az interneten jelentkezzen. Akinek ehhez segítségre van szüksége, iratkozzon fel a sekrestyében, névvel, telefonszámmal.

5./ Akik május 17-én itt a templomunkban szeretnének elsőáldozók lenni és eddig az iskolai hittanra jártak rendszeresen, valamint a vasárnapi szentmiséken is részt vettek, február 4-én este ½ 6-tól várom őket a hittanteremben.

6./ Szeretettel hívjuk a Testvéreket farsangi báljainkra február 15-én a Neumann János Szakgimnáziumba.
Délelőtt 9:30-tól a gyermekek mulatságára. Jelmez versennyel, táncházzal, bukfenc versennyel és sok játékkal készülünk. A belépés délelőtt ingyenes.
Este 18:30-tól gyertyafényes farsangi bálunkra. Sok tánccal, vacsorával, közösségi programokkal, élőzenés táncházzal és karaoke-val. Belépők az irodában kaphatók.

További bejegyzések