Február 2. hirdetések

Évközi 4. vasárnap

1./ A 10 órakor kezdődő plébániai nagymise elején tartjuk a gyertyaszentelést. Február hónap elsővasárnapja van. ½ 6-tól rózsafüzért imádkozunk, 6 órától pedig közös szentségimádást tartunk. Hétfőn Szent Balázs emléknapja. A reggeli szentmise alatt Balázs-áldás lesz. Szerdán Szent Ágota, csütörtökön a japán vértanúk emléknapja lesz.  Az esti szentmise és szentségimádás után virrasztás lesz éjfélig, amelynek első órájában 8-9 óráig Szeretetláng imaóra lesz. Azok számára, akik még nem ismerik ezt a lelkiségi mozgalmat rövid ismertetőt is tartunk. Pénteken, február hónap első péntekén reggel 7 órakor is lesz szentmise. Este 6 órától elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

2./ Akik május 17-én itt a templomunkban szeretnének elsőáldozók lenni és eddig az iskolai hittanra jártak rendszeresen, valamint a vasárnapi szentmiséken is részt vettek, február 4-én, kedden, este ½ 6-tól várom őket a hittanteremben.

3./ Már megindult a regisztráció az Eucharisztikus Kongresszusra. A szervezők nyomatékosan kérik, hogy aki csak teheti elektronikus levélben, az interneten jelentkezzen. Akinek ehhez segítségre van szüksége, iratkozzon fel a sekrestyében, névvel, telefonszámmal.

5./ Szeretettel hívjuk a Testvéreket farsangi báljainkra február 15-én a Neumann János Szakgimnáziumba.

Délelőtt 9:30-tól a gyermekek mulatságára. Jelmez versennyel, táncházzal, bukfenc versennyel és sok játékkal készülünk. A belépés délelőtt ingyenes.

Este 18:30-tól gyertyafényes farsangi bálunkra. Sok tánccal, vacsorával, közösségi programokkal, élőzenés táncházzal és karaoke-val. Belépők nagy kedvezménnyel az irodában kaphatók.

 

További bejegyzések