Társasjátékos délutánok a plébánián

Társasjátékos délutánok a plébánián

 

A társasjátékos délutánok a plébánián eseménysorozat olyan családoknak, felnőtteknek és gyerekeknek nyújt kikapcsolódási lehetőséget, akik szeretik a társasjátékokat vagy szeretnének megismerkedni velük. Nem csak a hagyományos játékok (Scrabble vagy a Monopoly) kerülnek asztalra, hanem  újabb, összetettebb társasjátékok is. A jelenleg rendelkezésre álló játékokról egy folyamatosan bővülő listán lehet keresgélni.

A lista itt tekinthető meg: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lWsVKqo0CG8Bh2SX_oRNyquQigiSsgBQGFxU9THDBAM/edit#gid=0

Milyen formában lesz?

 A délutáni alkalmak 15:00 és 17:45 óra között zajlanak a plébánia közösségi termében. Az következő alkalom 2023. december 9-én szombaton lesz.

Bárki csatlakozhat?

Társasjátékok többsége inkább tíz éves kortól ajánlott, de a kisebbek sem fognak unatkozni: hat éven felüliek számára is lesznek lehetőségek. Egyszerűbb és összetettebb játékok is találhatóak a listán. Mindannyian ugyanabban a teremben fogunk játszani, de ez nem fogja zavarni a résztvevőket.

Lehet hozni saját társasjátékot?

Elég sok játék van a listán, de ha van kedvenc, nyugodtan elhozható.

Aggályaim vannak a társasjátékozással szemben?

Ugyan bizonyos társasoknák a nagyobb tudás és tapasztalat dönt, de az esélyeket kiegyenlítő szerencsén alapulóakból is lesz bőven, a kooperativan működőekről nem is beszélve. Az alkalmak lényege a testvéri együttlét: a kellemes közös időtöltés és nem a győzelem.

Kapcsolat?

Egyéb kérdéseket a schmiedtsz@gmail.com email címre vagy a 30-375-8165-ös telefonszámra várjuk.

 

További bejegyzések