hirdetések

Hirdetések

24-én az esti ½ 7.es szentmise keretében lesz a magzati élet védelmében a fogadalomtétel. Aki részt tudna venni ebben a 9 hónapig tartó imádságban és a szentmisén, jelentkezzen a sekrestyében, illetve az irodában. Jelentkezési határidő: Március 20.
Karitász csoportunk 22-én, jövő vasárnap, ¼ 9-től délig tartja jótékonysági húsvéti vásárát. Kérjük, hogy felajánlásaikat 16-tól 20-ig irodaidőben hozzák, melyeket hálásan k
öszönjük a rászorulók nevében. Ezzel egy időben a másik teremben a tavalyihoz hasonlóan vásárt is tartunk a másik teremben.Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy létrejött az Eucharisztikus Kongresszusra jelentkezők plébániai csoportja. Csoportvezető: Pallos Zsuzsa. Aki már egyénileg regisztrált, amennyiben akar, csatlakozhat a csoporthoz a plébánia kódszámával. A regisztrációhoz segítséget adó útmutatót és a plébániai csoport kódszámát megadjuk az interneten és nyomtatott formában megtalálhatják majd a kis asztalon. Azoknak, akiknek nincs internet kapcsolata, a missziós munkatársak végzik a részvételhez szükséges adminisztrációt. A továbbiakban mindig információt adunk a programokról és a feladatokról.        

További bejegyzések