Hirdetések 2020.11.01

Hirdetések évközi 31. vasárnap

1./ Október 31. és nov3mber 4. között reggel 9 órától van lehetőség az urnatemető látogatására. Aki tudna  vállalkozni temetői ügyeletre, kérjük iratkozzon fel a sekrestyében, illetve az irodában.

2./ Este 1/2 6-tól lesz a szentégimádás, 6 órától imádkozzuk el a mindenszentek

litániát. az esti szentmise után lesz a halottak esti ájtatosság. Hétfőn, halottak napján, reggel 7 órakor és este ½ 7-koe is lesz szentmise. Akkor emlékezünk meg az összes elhunytakról. Szerdán Boromei Szent Károly emléknapja, csütörtökön Szent Imre herceg ünnepe lesz. Az esti szentmise és szentségimádás után 8 és 9 óra között Szeretetláng imaórát tartunk. Majd egyéni virrasztás lesz éjfélig a nyitott tabernákulum elött. Pénteken, november hónap elsőpéntekén, este 6 órától elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát, utána ½ 7-kor szentmise. Reggel nem lesz szentmise.

3./ Különféle újságok és novemberi Adoremus a szokott helyről megvásárolhatók.

4./ Hétköznaponként nem változik a szentmisék rendje (hétfőn és szerdán reggel 7 órakor; kedden, csütörtökön, pénteken és szombaton este ½ 7-kor lesznek a szentmisék). Vasár- és ünnepnapokon pedig ¾ 9, 10, és este ½ 7-kor lesz a szentmisék időpontja.

5./ Ahogy már többször is hirdettem: orgonánk szélládájának bőrözése kihasadt és szökik a levegő. A javításhoz, az orgona jelentős részét, le kell bontani, majd visszaépíteni. Ezután az egész hangszert újra kell hangolni. A javításra 10 év teljes körű garanciát kapunk. A munkát jövő év első félévében szeretnénk elvégeztetni. Időtartama várhatóan 1 hónap, költsége 1,282,700,- Ft., mely összeg előteremtéséhez számítunk a kedves Testvérekre. Köszönjük az eddigi és jövőbeli nagylelkű adományaikat.

6./ Plébániánk Karitász csoportja tartós élelmiszer gyűjtést tart nov. 6-7-én a PENNY, 13-14-én a közeli SPAR üzlet előtt a rászoruló családok számára. Várjuk a Testvérek felajánlását és ezúton kérjük, környezetükben adják tovább az információt.

7./A járvány egyre erősebben terjed. Ahhoz, hogy egyre tovább együtt maradhassunk, szükséges a maszk viselése. Kérjük, hogy a templomban is viseljen mindenki maszkot.

8./ November 8-án az esti szentmise után hangversenyt tartunk a templomban.

További bejegyzések